Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva, akreditirana kao Provoditelj Programa za organizacije civilnoga društva u Republici Hrvatskoj financiranog iz Fondova Europskog gospodarskog prostora i Kraljevine Norveške (EEA/NG) raspisat će 21. siječnja 2015. godine dva nova natječaja za prijavu projekata: “Demokratizacija i ljudska prava” i “Podrška inovativnim inicijativama za djecu i mlade u lokalnim zajednicama”.

Radionica za moguće prijavitelje na spomenute natječaje održat će se u četvrtak, 22. siječnja 2015. godine u hotelu Dubrovnik u Zagrebu, Ljudevita Gaja 1, od 11:00 sati u dvorani Centrum.

Prije početka radionice Nacionalna zaklada će predstaviti svoj Kalendar objave natječaja i poziva za iskaz interesa u 2015. godini.

Molimo predstavnike organizacija civilnoga društva zainteresirane za sudjelovanje na predstavljanju i na radionici za prijavitelje da popune prijavni obrazac te ga popunjenog dostave najkasnije do 20. siječnja 2015. godine na telefaks broj 01/2399 111 ili adresu e-pošte: zaklada@civilnodrustvo.hr.

Najavljujemo da će na mrežnoj stranici Nacionalne zaklade biti omogućen izravan prijenos predstavljanja i radionice za prijavitelje na spomenute natječaje, čime će se svim zainteresiranim potencijalnim prijaviteljima na natječaje koji nisu u mogućnosti nazočiti na radionici, omogućiti pristup svim informacijama koje mogu olakšati pripremu za natječaje.